Festa Major 2017

Les entitats escullen els tres primers pabordes per a la Festa Major de 2017

Redacció Vilanova i la Geltrú 10-07-2016 08:49

Fabio Dipollina, Meritxell Celimendiz i Montse Blanch, els tres primers pabordes per a la Festa Major de 2017. Ajuntament de Vilanova

Fabio Dipollina, Meritxell Celimendiz i Montse Blanch són els 3 representants de les entitats escollits pels representats de diverses entitats de la ciutat

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

Fabio Dipollina Anaya, en representació de l'Associació de veïns de Sant Joan; Meritxell Celimendiz Galan de l'Associació de Voluntaris del Garraf; i Montse Blanch Sorolla de l'Agrupació de Balls Populars són el 3 primers pabordes escollits per organitzar la Festa Major de 2017.

En un acte a la Sala Noble de la Casa Olivella es va fer la votació dels representants de les entitats i associacions registrades al Registre d'entitats de la ciutat. Una votació en la que podien participar els representants de les entitats que ho haguessin sol·licitat expressament, inscrivint-se a la votació. Aquests representants havien de votar un dels candidats que havien estat presentats per les diverses entitats, i escollir 4 de les 7 persones que formen part de la pabordia. Però només hi havia aquests 3 candidats, i per això es va preguntar a l'assemblea si calia fer la votació. L'assemblea va votar per unanimitat que els tres candidats siguin Pabordes 2017.

El Protocol per escollir la pabordia preveu, en l'apartat d'incidències, que en cas que en l'acte de votació de les entitats no siguin escollits els 4 pabordes, la Junta de Portaveus de l'Ajuntament esculli els 3 pabordes representants de la ciutadania que estan previstos en aquest reglament i, a més, els que siguin necessaris fins a completar l'equip de 7 pabordes. Així, en els propers dies escollirà les 4 persones que falten d'entre totes les candidatures presentades.

El Ple municipal del mes de juliol ratificarà els Pabordes i Pabordesses escollits en ambdues votacions, i la Pabordia 2017 prendrà possessió de la seva responsabilitat en l'Acte de Presa de Procuració, que se celebrarà el 6 d'agost de 2016, moment en què els Pabordes 2016 cessaran en el seu càrrec. 

PUBLICITAT

Comentaris


PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon