20a edició

El Cavatast arribarà amb novetats per celebrar el seu 20 aniversari

Redacció Sant Sadurní d'Anoia 12-07-2016 10:46

El Cavatast arribarà amb novetats per celebrar el seu 20 aniversari. EIX

La fira, que ja ha fet públic el cartell d'aquest any, tornarà a situar-se al tram central de la Rambla de la Generalitat de Sant Sadurní

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

La 20a edició del Cavatast, l’esdeveniment de referència del món del cava, comença a escalfar motors. Aquesta és una edició molt especial. El Cavatast, que es celebrarà el 7, 8 i 9 d’octubre, arriba a la seva 20 edició. I hi arribarà presentant força novetats per continuar esdevenint la mostra de caves i gastronomia líder del sector.

Les novetats, que seran moltes i en diversos àmbits, s’anunciarant poc a poc. De moment, però, el Cavatast ja gaudeix d’una nova imatge. És a dir, d’un nou cartell. Aquest, que anirà guiant la resta de peces gràfiques, s’ha creat amb un estil molt diferent respecte els anteriors. S’ha buscat allunyar-se de la fotografia —que era el que dominava fins al moment- i optar per la il·lustració. Concretament per una abstracció d’una rima d’ampolles de cava. Una imatge molt representativa del món del cava que simbolitza la criança, el pas dels anys i la qualitat. Unes característiques que, en aquesta celebració dels 20 anys del Cavatast, es volen posar de relleu.

El cartell, que serà la peça principal, està pensat per anar-se desenvolupant. Per tenir vida pròpia. És per això que en la resta de peces gràfiques s’aniran integrant dins del model de les rimes noves formes i elements característics del Cavatast i de Sant Sadurní.

Retorn al tram central de la Rambla de la Generalitat

Una altra novetat destacada és que la Fira tornarà a situar-se al tram central de la Rambla de la Generalitat, entre els carrers Montserrat i la plaça del Pont Romà. Després de cinc edicions ocupant la part alta de la Rambla, des de l’organització i el Consell assessor de Turisme de la vila s’ha apostat per retornar-la a una zona amb menys pendents i aprofitar-ho per impulsar un espai de fira més amable per als visitants.

PUBLICITAT

Comentaris


PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon