Cavatast

Encerts en el país del cava

Francesc Carafí Sant Sadurní d'Anoia 17-07-2016 10:27

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

No sempre soc crític, es té de ser crític. Quan hi ha raó, canvis en positiu, renovació, rectificació, es té d’aplaudir, donar la benvinguda i si cal enaltí. I enguany en el Cavatast i la Setmana del Cava, aquests casos es donaran.

El mon del cava, l’entramat del cava evoluciona, llavors es té posar al dia. La societat ja t’ho demana. Em refereixo, concretament, a la “coronació de la reina del cava, que desprès de reflexions, discussions i critiques, s’ha optat per part de la confraria del cava, a designar a uns “ambaixadors del cava” (home i dona), que seran els encarregats de promocionar el principal producte de la comarca, el cava.

Aquest és el primer encert. Una institució, la Confraria del Cava, seria, responsable, amb prestigi, fa una catarsis i fa un canvi real, de reina a ambaixadors.

En quan al Cavatast, celebrar “el canvi d’ubicació”, que en la seva XX edició es portarà a terme. Es tornarà a on en els seus inicis ja havia estat (sempre situats en la Rambla de la Generalitat). Començament de la Rambla (col·legi Sant Josep), fins el bar Oriol (entrada de la fira). 5 anys en que la regidoria de Turisme ha provat i ha valorat. Parlem de un tros de recorregut, que connecta i bifurca amb el casc urbà.

Més mobilitat i més esbarjo, per els sadurninencs i visitants, respectivament.

Felicitar doncs, aquesta encertada decisió que la regidoria de Turisme ha pres per la XX mostra de caves i gastronomia.

PUBLICITAT

Comentaris


PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon