Festa Major 2017

Escollits els 7 pabordes per a la Festa Major de 2017

Redacció Vilanova i la Geltrú 26-07-2016 07:45

El Ple de l'Ajuntament ratifica els pabordes i pabordesses escollits per les entitats i per la Junta de Portaveus

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

M. Montserrat Soler Jacas, Daniel Martínez Vagace, Silviana Martí Abadia i Maika Robert Agramunt són les 4 persones escollides entre els candidats de la ciutadania per organitzar la Festa Major de Vilanova i la Geltrú l'any 2017.

Aquests noms, escollits per la Junta de Portaveus d'entre totes les candidatures presentades, se sumen als de Fabio Dipollina Anaya, en representació de l'Associació de veïns de Sant Joan; Meritxell Celimendiz Galan, de l'Associació de Voluntaris del Garraf; i Montse Blanch Sorolla, de l'Agrupació de Balls Populars, que van ser els 3 primers pabordes escollits entre els candidats de les entitats.

L'equip de 7 pabordes ha estat ratificat pel Ple de l'Ajuntament d'aquest dilluns, amb l'abstenció de la CUP. La Pabordia 2017 prendrà possessió de la seva responsabilitat en l'Acte de Presa de Procuració, que se celebrarà el 6 d'agost de 2016, moment en què els Pabordes 2016 cessaran en el seu càrrec.

El Ple de dilluns també va servir per aprovar el nou Protocol dels balls i entremesos participants en les cercaviles de la festa Major de la Mare de Déu de les Neus. Aquest nou protocol incorpora algunes modificacions en la descripció del desenvolupament dels diferents actes.

PUBLICITAT

Comentaris


PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon