Capital del cava

Ada Parellada inaugurarà un Cavatast amb moltes novetats

Redacció Sant Sadurní d'Anoia 06-09-2016 10:02

Cavatast . EIX

La Mostra presentarà una nova copa i un nou sistema d'adquisició i els maridatges s'ubicaran al Celler de la Fassina i ampliaran la seva capacitat

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

La 20a edició del Cavatast es presenta plena de novetats. Aquest any des de l'Ajuntament de Sant Sadurní es van proposar renovar la mostra i, després de presentar el canvi d'ubicació de la Fira, ara es comencen a explicar algunes novetats prèvies a la roda de premsa de presentació de l'esdeveniment, que serà al 20 de setembre a la Fassina.

Inauguració

De moment ja se sap que la popular cuinera Ada Parellada serà la responsable d'inaugurar el Cavatast el divendres 7 de setembre a la tarda. Una inauguració que serà a la Fassina i que presentarà algunes novetats respecte anteriors edicions.

Nova copa

Una altra de les altres novetats serà la copa i el sistema d'adquisició. Amb la intenció de treballar per un Cavatast de més qualitat aquest any des de l'organització s'ha apostat per canviar la copa i adquirir-ne una de la prestigiosa marca Riedel. Concretament el model Ouverture. La copa, que serà més esvelta, busca potenciar l’aroma, el cos i el gust del caves. Des de Riedel es detaca que la seva “forma concentra els aromes i la textura perfecta al paladar”

La copa es podrà comprar per 5€ a les taquilles juntament amb els tiquets. Ara bé, com a novetat aquells qui no desitgin quedar-se-la la podran tornar a les mateixes taquilles i els hi retornaran 2€.

Més tastos i maridatges, més places i de més qualitat

Els tastos i maridatges que oferiran els cellers participants també gaudiran de significatives millores. La primera, i la més visible, és el canvi d'emplaçament. Fins ara es realitzaven en una carpa exterior a la Fassina i en aquesta edició passaran a fer-se dins del Celler de la Fassina. Amb aquest canvi, a banda de millorar-ne les condicions i fer-ho en un lloc més agradable, també s'ha aconseguit més espai. És per això que s'han ampliat les places i s'arribarà fins a 50 participants. A més, també s'utilitzaran les noves copes i, per tant, s'aconseguirà més qualitat en el tast.

Atendre al visitant

En aquesta edició també s'ha volgut fer un pas més en l'atenció al visitant. És per això que a banda de fer una potent aposta per les xarxes socials —les xarxes de Cavatast ja sumen més de 6000 seguidors- també s'ha habilitat un número de Whatsapp perquè els visitants puguin adreçar tots els seus dubtes i consultes de manera àgil i fàcil. El telèfon, el 671030881, ja està operatiu i estarà en funcionament les setmanes prèvies al Cavatast i, evidentment, durant els dies de la Mostra.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon