Regió Europea de la Gastronomia

El Delta de l’Ebre i les comarques de Girona, les noves ofertes gastronòmiques del Cavatast

Redacció Sant Sadurní d'Anoia 12-09-2016 10:12

El Delta de l’Ebre i les comarques de Girona, les noves ofertes gastronòmiques del Cavatast. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

El Cavatast 2016, com a mostra de referència dins del món del cava i la gastronomia, també es sumarà a l'"Any de la Gastronomia i l'Enoturisme". I amb més força que mai després que Catalunya hagi estat escollida "Regió Europea de la Gastronomia". I ho farà d'una manera molt especial. Des de l'Ajuntament de Sant Sadurní, com a organitzadors de la mostra, s'ha fet una gran aposta per ampliar l'oferta gastronòmica i obrir-la, per primer cop, a altres propostes de les terres catalanes.

En aquesta edició, al costat dels establiments ja consolidats del municipi, s'hi sumaran diverses propostes gastronòmiques provinents del Delta de l'Ebre i de les comarques de Girona.

Amb aquesta decisió es busca que el visitant del Cavatast tingui una oferta més àmplia de maridatges i, al mateix temps, altres regions de Catalunya es facin propi el Cavatast.


Un Cavatast mediàtic

En aquesta edició també s'ha treballat per reforçar la presència del Cavatast en tots els grans mitjans de comunicació de Catalunya. És per això que, a banda dels tradicionals acords amb els mitjans locals, comarcals i especialitzats, s'ha signat un acord amb la CCMA (Tv3 i Catalunya Ràdio) i amb el Grup Godó (La Vanguardia, Rac1, Rac105 i 8TV). En base d'aquest acord es podran veure i escoltar anuncis del Cavatast en tots els grans mitjans de Catalunya i en horari de màxima audiència.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon