Canvis al bus

El bus urbà modifica el seu recorregut fins passat el Cavatast

Redacció Sant Sadurní d'Anoia 02-10-2016 11:21

La Rambla Generalitat estarà tallada al trànsit del 3 a l'11 d'octubre

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

La circulació de vehicles estarà tallada a la Rambla Generalitat i carrers adjacents de dilluns 3 d'octubre a les 7h fins al dimarts 11 d'octubre.
Per aquest motiu, el bus urbà veurà modificat el seu recorregut en el següent sentit:

De l’estació de Renfe en direcció als habitatges Vilarnau, el bus modificarà el seu recorregut a l'alçada de la plaça del Pont Romà, on es desviarà cap al carrer Baríton Maties Ferret. La parada del Parc de la Rambla es substituïrà per una parada provisional a la cruïlla amb el carrer Dr. Barraquer. La propera parada ja serà a la zona esportiva, per la qual cosa en el trajecte de pujada es suprimeixen les parades de la plaça Pau Casals i la del carrer Barcelona, que es faran en el trajecte de baixada.

En el trajecte invers, des dels habitatges Vilarnau cap a l’estació de Renfe, el bus es desviarà després de fer la parada a la plaça Pau Casals cap al carrer Girona, per agafar Mestre Antoni Torelló, on farà les parades de Barcelona i de la zona esportiva. Un cop al Baríton Maties Ferret, farà de nou la parada provisional al Dr. Barraquer i continuarà fins a la plaça Pont Romà, on reprendrà el recorregut habitual fins a l'estació.
Des de l'Ajuntament demanem disculpes a la ciutadania per les molèsties que es puguin ocasionar a veïns i usuaris del bus, el qual no es pot comprometre a complir els horaris habituals atesa la modificació del recorregut.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon