Policies

El sindicat USPAC denuncia la baixa qualitat de les sabates assignades als agents dels Mossos

ACN Barcelona 14-10-2016 02:40

Sabates assignades als agents dels Mossos d'Esquadra que, segons el sindicat USPAC, que tot i ser noves per estrenar les plantilles es desfan. Mossos

Alerten que les plantilles interiors es desfan i cau tota l'escuma

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

El sindicat policial USPAC ha denunciat la baixa qualitat de les sabates assignades als agents dels Mossos d'Esquadra després de detectar que tot i ser noves per estrenar les plantilles interiors es desfan i cau tota l'escuma. En un comunicat, USPAC reclama a la Generalitat que compri material de qualitat i lamenta que els uniformes siguin "poc operatius i antics" i que faci "molt de temps" que no reben una reposició de botes i sabates, ja que, afegeixen, no disposen de protecció de punxades ni aïllaments tèrmics. "I a així podríem anar parlant de totes les peces operatives de dotació", destaquen.

USPAC ha remarcat que els agents porten les sabates posades en torns de dotze hores i que els duren diversos anys. A més, ha dit que és "lamentable" i "una falta de respecte portar aquest material de baixa qualitat, pudent" que pot "produir llagues als peus". En aquest sentit, ha subratllat que la feina policial "molts cops comporta caminar, córrer, trepar, passar per camins, perill de punxades, rascades i estar molta estona a peu dret".

Per tot plegat, el sindicat ha demanat a la Direcció General de Policia que compri material policial de qualitat, especialment sabates i botes.

Paral·lelament, el sindicat policial també ha denunciat que els agents han de gastar els diners de la seva butxaca "per comprar uniformat decent i material policial". Segons USPAC, l'uniforme és "antic i inoperatiu" i que té més de 30 anys. "Anem amb sabates de xarol, pantalons de pinces i una camisa", ha criticat.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon