Disseny

S'inaugura a Sitges una exposició d’esbossos originals del dissenyador Joaquim Verdú

Redacció Sitges 11-12-2016 10:45

Exposició d’esbossos originals del dissenyador Joaquim Verdú a l’Edifici Miramar. Ajuntament de Sitges

Els beneficis de la mostra serviran per impulsar projectes per a persones amb vulnerabilitat, especialment la gent gran

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

Creativitat, moda i solidaritat van juntes de la ma, amb l'exposició d'esbossos originals del dissenyador de moda Joaquim Verdú, afincat a Sitges des de fa 7 anys. La mostra està impulsada per l'empresa de disseny en complements Animate Sitges, nascuda en el Centre d'Empreses Creatives, situada a l'edifici de l'antic centre de disseny, i que porta a terme El Fashion Institute of Barcelona. Els beneficis que generi la mostra aniran destinats a la Creu Roja, per impulsar porjectes per a persones amb vulnerabilitat.

La mostra, inaugurada aquest dissabte, està integrada per 50 esbossos originals dels dissenys de Joaquim Verdú, realitzats al llarg de la seva trajectòria. Uns dibuixos, després convertits en vestits, molts dels quals es van poder veure en diferents pasarel·les de moda.

La regidora de Promoció Económica, Aurora Carbonell ha destacat que “el Centre d'Empreses Creatives té com a objectiu fomentar la creativitat i Animate Sitges és un bone exemple. En quant a l'exposició hi ha una simbiosi entre la moda, l'art i la solidaritat i per això el resultat és fantàstic. La creativitat és el que ens fa persones, i que sigui un exemple per continuar fent coses”.

El dissenyador Joaquim Verdú ha recordat “mai havia fet una exposició dels meus esbossos i és una bona oportunitat perquè la gent vegi com comença la història d'una col·lecció, des del treball previ fins que finalitza en una pasarel·la”.

La presidenta de la Creu Roja Sitges, Lídia Lanuza, ha explicat que els beneficis de la mostra “anirà destinat a pal·liar les dificultats de les persones amb vulnerabilitat, com la gent gran. Tot això a través d'activitats, accions i projectes, que facin possible una vida més fàcil. Molts d'aquests projectes són per exemple l' acompanyament en cotxe a les persones que no tenen mobilitat, l'acompanyament personal, programes d'acompanyament a peu, atenció telefònica, videoassistència o teleassistència, vellesa activa, repartiment d'aliments, projectes a domicili i d'altres”

La mostra d'esbossos compta amb la col·laboració de l'escultora Elvia Cort, que presenta 4 escultures, i que els beneficis que generi la venda també aniran destinats per a la Creu Roja.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon