Miss Plus Size Edition

La vilafranquina Natàlia Ramírez, segona dama d'honor de Miss Talla Gran Espanya 2017

Redacció Vilafranca del Penedès 05-10-2017 12:28

La vilafranquina Natàlia Ramírez, segona dama d'honor de Miss Talla Gran Espanya 2017. Affinity International

L'objectiu principal d'aquest certamen és donar diversitat de talles en les passarel·les, la publicitat i la vida quotidiana

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

La vilafranquina Natàlia Ramírez ha estat una de les guanyadores del concurs Miss Talla Gran Espanya 2017 com a segona dama d'honor. L'edició estatal de Miss Plus Size Edition es va celebrar el passat diumenge a Barcelona i va reunir 16 models de talla gran al Teatre Aquarella Music de Barcelona. Es tracta d'un certamen de moda i bellesa en el qual dones de tot l'estat es van plantar sobre l'escenari, van desfilar i van demostrar que la bellesa no té una talla única.

El certamen va reunir participants de Bilbao, València, Màlaga, Múrcia, Cantàbria, Càceres, Alacant, Castelló, Badalona, Barcelona i Tarragona. Seleccionades d'entre més de 500 sol·licituds de participació, van desfilar en vestit casual amb dissenys de la marca espanyola de talla gran, SPG Jenuan, en vestit de bany amb la firma Kinira Swimwear i en vestit de gala amb vestits de dissenyadors locals de cada regió.

Després de la puntuació d'aquestes passades, la vilafranquina Natàlia Ramírez ja va ser escollida com una de les 7 finalistes, que van respondre a una pregunta de cultura general que va determinar finalment la guanyadora del Miss Plus Size en l'edició Espanya.
Janire Azkueta, representant de Bilbao es va coronar com Miss Plus Size Espanya 2017 i a més va rebre el premi de Miss somriure.
Chelsea Akpaka de València va resultar ser la Primera Dama D'Honor i Natalia Ramírez de Vilafranca del Penedès, la Segona Dama d'Honor.

L'objectiu principal d'aquest certamen és animar aquelles dones que creuen que pel seu pes no podrien participar en esdeveniments d'aquesta índole per la diversitat de talles en les passarel·les, la publicitat i la vida quotidiana. L'esdeveniment busca empoderar a aquestes dones que normalment no estarien acceptades en un certamen convencional a parlar en públic, ballar, modelar i deixar de banda els seus complexos per mitjà de xerrades motivacionals i de salut, cursos de passarel·la, imatge personal i expressió oral i corporal. 

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon