Temporada estable

L’Orquestra de Cambra del Penedès obre diumenge la temporada de música a Vilafranca

Redacció Vilafranca del Penedès 05-10-2017 12:33

La soprano Laia Frigolé i el contratenor Hugo Bolívar. EIX

L’OCP comptarà amb la soprano Laia Frigolé i el contratenor Hugo Bolívar per interpretar l’Stabat Mater de Pergolesi

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

Aquest diumenge 8 d’octubre de febrer, a les 7 de la tarda, iniciem la temporada de música a l’Auditori de Vilafranca amb Stabat Mater de Pergolesi a càrrec de l’Orquestra de Cambra del Penedès acompanyats per la soprano Laia Frigolé i el contratenor Hugo Bolívar.

Com ja és habitual cada temporada, l'Orquestra de Cambra del Penedès, resident a l’Auditori Municipal de Vilafranca, ens proposa un programa amb repertori clàssic. En aquesta ocasió, però, comptarà amb la presència de dos solistes convidats que interpretaran una de les grans obres de tots els temps.

Giovanni Battista Pergolesi va ser un compositor barroc que va morir prematurament a l’edat de 26 anys i que ha passat a la història de la música per la última obra que va composar: l’Stabat Mater.

Després d’obtenir la fama internacional en vida gràcies a les seves òperes, Pergolesi va entrar a l’olimp dels grans compositors barrocs amb aquesta darrera obra, escrita dos mesos abans de morir.

L’Stabat Mater és una obra musical religiosa, basada en un text litúrgic del segle XIII que medita sobre el sofriment de la Verge Maria, que conté passatges de gran bellesa i emotivitat que l’han fet esdevenir una de les obres més populars i interpretades de la història de la música.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon