Animals de companyia

La 6a Jornada d’adopció de gossos de Cubelles rep més de 250 visitants

Redacció Cubelles 10-10-2017 11:52

La 6a Jornada d’adopció de gossos de Cubelles rep més de 250 visitants. Ajuntament de Cubelles

Jardiland recorda que en tipus de jornades no es permet adoptar per “evitar adopcions en calent”, però es facilita el contacte entre les persones interessades en l’adopció i les protectores d’animals

PUBLICITAT

Jardiland ha acollit aquest 8 d’octubre una jornada d’activitats amb l’objectiu de fomentar l’adopció i millorar la relació amb els cans. Segons l’organització, més de 250 persones han visitat les instal·lacions del comerç de Cubelles per participar en aquesta jornada. Xavier Navarro, un dels responsables de Jardiland, explica que en aquesta sisena edició hi ha hagut “més gent que en els darrers anys”. Tanmateix, Navarro comenta que, en aquest tipus de jornades no es permet adoptar per “evitar adopcions en calent”. El que es fa, és facilitar el contacte entre les persones interessades en l’adopció i les protectores d’animals, perquè puguin endegar un procés mitjançant el qual s’intenta que els gossos acabin en llars estables on els cuidaran de forma adequada.

Les activitats estaven coordinades entre diferents associacions i incloïen des de desfilades de gossos procedents de refugis i protectores, fins a xerrades sobre la salut i el comportament dels cans. Alhora, també hi havia un box solidari on la gent va poder aportar diners o material per ajudar al manteniment i cura de tots els gossos que viuen esperant una família d’adopció.

Als actes també hi van participar l’alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll, i el regidor de Medi Ambient i Sanitat, Josep Maria Hugué. El consistori s’ha mostrat implicat en la tinença responsable d’animals de companyia i ja havia col·laborat amb Jardiland en altres accions, com la distribució de 40.000 bosses de recollida d’excrements de gossos a principis d’aquest any.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon