Auditori municipal

Torna Mishima a Vilafranca per presentar el seu nou treball "Ara i res"

Redacció Vilafranca del Penedès 16-10-2017 07:27

Mishima. EIX

Aquest diumenge a l’Auditori Municipal, un dels grans grups d’indie pop del país

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

Aquest diumenge 22 d’octubre, a les 7 de la tarda, continua la programació de música a l’Auditori de Vilafranca amb Mishima per presentar el seu nou disc Ara i res. Mishima van contagiar el món de “L’ànsia que cura”. Un exercici de depuració de la forma que persevera amb la publicació del seu nou àlbum: Ara i res.

Amb David Carabén al seu cim com a intèrpret després de la gira de presentació del recull de lletres “La forma d’un sentit” que vam poder escoltar a Cal Bolet, la banda ha tornat al mític Studio Black Box, de Peter Deimel, per enregistrar les cançons del seu vuitè treball: Ara i res. Un disc que sona a pop, en tota la seva magnitud i en tota a seva dimensió.

Uns Mishima que abracen una maduresa indefugible i amb una aposta per la contundència en el so i una cura especial en les lletres.“Escric cançons per obtenir informació de mi i del món que m’envolta que no obtindria de cap altra manera. Amb la música obtens moltes respostes a qüestions que encara no tens resoltes racionalment", diu David Carabén.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon