Congelats a la comissaria

El sindicat USPAC denuncia que els mossos de Vilafranca "moren de fred" a la prefectura

Redacció Vilafranca del Penedès 06-12-2017 12:16

El sindicat USPAC denuncia que els mossos de Vilafranca "moren de fred" a la prefectura. USPAC

Diuen que el sistema de climatització no funciona bé i que els agents 'es congelen a passadissos i vestidors'

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

El sindicat USPAC ha denunciat a través d'un comunicat que els mossos de Vilafranca "moren de fred" a la prefectura penedesenca. Diuen que "el sistema de climatització no funciona adequadament" i que això passa des que va obrir la comissaria: "encara no tenim una solució, és vergonyós. A l’hivern, el sistema de climatització desprèn aire fred i a l’estiu aire calent".

Des del sindicat han fet mesures de temperatura durant una jornada laboral: 'hem mesurat a l'entrada del servei a les 06:00h i durant la nit), amb un termòmetre simple. El passadís de la zona de trànsit té una temperatura de 12ºC. El vestidor de dones no arriba a 9ºC i el d’homes a 13ºC. La zona de custòdia encara és pitjor, ja que no arriba a 7ºC. La gent que treballa a l'oficina s’ha comprat a títol personal calefactors i estufes per poder treballar", alerta USPAC.

En aquest sentit, des del sindicat exigeixen a la direcció de la policia catalana que "arregli el problema de la climatització, el qual és endèmic. La climatització es passa més de 2/3 parts de l’any funcionant malament. A l’hivern surt aire fred i a l’estiu calent. La reparen, però no hi ha tres dies seguits que funcioni bé. És una vergonya"

USPAC considera que la instal·lació del sistema no està ben feta: "S’hauria d’inspeccionar tota la instal·lació i canviar i modificar totes les deficiències de muntatge". A tall d’exemple, l'USPAC diu que "un mateix conducte que hauria de ser continu, aquest es troba seccionat en 2 trossos, amb una secció de dos pams, per la qual es perd tot l’aire. Imaginem-nos com està la resta de la instal·lació".

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon