Agressió

Busquen l'autor d'un l’atac amb perdigonades a un veí de la Bisbal del Penedès

ACN La Bisbal del Penedès 11-04-2018 10:34

Perdigons. EIX

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès condemna l’atac i demana col•laboració ciutadana per identificar l’autor dels fets

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha condemnat “enèrgicament” l’atac amb perdigonades que ha rebut els últims dies un habitatge del nucli històric del municipi. En un comunicat, el consistori d’aquest poble del Baix Penedès rebutja els fets i defensa que la vila és “inclusiva i respectuosa”. “No volem per al nostre poble, ni per a cap altre del món, cap mena d’abús ni atac, i estem en contra de qualsevol tipus de violència, amenaça, pressió o coacció”, apunta l’alcaldessa Agnès Ferré a través del text difós aquest dimecres. Al mateix temps, l’Ajuntament fa una crida a la ciutadania per a què aporti informació que permeti identificar l’autor de les perdigonades. De moment, ningú ha presentat denúncia als Mossos d’Esquadra.

Es dona la circumstància que la casa diana de les perdigonades té una estelada i un llaç groc penjant del balcó. L’alcaldessa ha apuntat a l’ACN, però, que associar els trets als elements exposats a l’habitatge “és només una suposició”, i ha recordat que a la Bisbal “gairebé dos de cada tres cases tenen una estelada, senyera, llaços grocs o pancartes a favor de la independència”.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon