Art i sorpresa

Èxit del segon Escenari Secret convocat pel Teatre Cal Bolet i l’Auditori de Vilafranca

Redacció Vilafranca del Penedès 21-05-2018 06:07

Èxit del segon Escenari Secret convocat pel Teatre Cal Bolet i l’Auditori de Vilafranca. Ajuntament de Vilafranca

Una iniciativa que facilita una experiència cultural més enllà de la música i la dansa, on el lloc, la sorpresa, el tracte personalitzat i la proximitat també juguen un paper molt important

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

El Teatre Cal Bolet i l’Auditori Municipal de Vilafranca del Penedès amb el suport de la Diputació de Barcelona i de Bodegues Pinord van dur a terme el passat divendres i per segon any l’Escenari Secret, un premi al seu públic.

Tot va començar amb la convocatòria, que prèviament s’havia fet al públic més fidel a la programació d’espectacles professionals de cal Teatre Cal Bolet i de l’Auditori Municipal. El punt de trobada era a les 20.45h al Teatre Cal Bolet i cada assistent podia convidar una altra persona que habitualment no anés al Teatre ni a l’Auditori.

Ningú no sabia on anava ni què anava a veure i, precisament, aquest és un dels atractius de l’Escenari Secret: el factor sorpresa. Finalment es va desvetllar el misteri. Es va acompanyar al públic a l’edifici de l’Enològica on va poder veure la representació de dos espectacles.

En primer lloc el públic va assistir a l’espectacle de dansa, De Norte a Sur de la companyia Colectivo Ache protagonitzat per les ballarines Helena Canas i Maria de Acha. Una peça de dues dones que es reflecteixen l’una en l’altra i on les seves accions s’influencien mútuament. Una obra plena de força i moviment.

Seguidament el regidor de Cultura, Raimon Gusi va agrair l’assistència del públic assistent a la vesprada convidant a una copa de cava mentre es podia visitar el soterrani de l’Enològica, una instal·lació gens coneguda per al públic vilafranquí.

Paula Valls va ser l’encarregada d’obrir l’espectacle de música amb un repertori del seu disc I am, un disc més intimista i on els silencis també parlen. Paula és una jove cantant i compositora que es perfila com una estrella emergent de la música negra.

Acabades les actuacions es va oferir un refrigeri amb vins de les Bodegues Pinord, celler col·laborador.

Així va cloure el segon Escenari Secret que va ser agraït i valorat de manera molt positiva per tot el públic.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon