Expedient de regulació

La companyia d'aerogeneradors Vestas presenta un ERO per acomiadar 44 treballadors de la planta de Vilafranca

Redacció Vilafranca del Penedès 02-07-2018 09:13

La fàbrica de Vestas a Vilafranca del Penedès. Google Maps

L'empresa danesa es planteja suprimir la fàbrica penedesenca dedicada a la reparació de multiplicadores downtower fabricades per tercers

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

La companyia danesa Vestas vol tancar la fàbrica de Vilafranca del Penedès i acomiadar els seus 44 treballadors. Segons ha informat a través d'un comunicat a l'agència Efe, la planta està dedicada a la fabricació d'aerogeneradors i la direcció ja ha presentat un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERE) que afectarà a 44 persones.

L'objectiu de l'empresa és suprimir l'activitat que realitza en aquesta planta penedesenca de reparació de multiplicadores "downtower" fabricades per tercers, dins del canvi d'estratègia que Vestas s'ha proposat fer "per avançar en l'especialització de les seves activitats".

I és que el fabricant d'aerogeneradors considera que l'activitat que es duu a terme a Vilafranca "no respon a l'estratègia de focalitzar-se en la reparació de multiplicadores uptower", que es duu a terme directament al parc eòlic.

Així, la companyia ha anunciat que iniciarà en breu les negociacions del ERO amb els sindicats i s'ha mostrat confiat que aquestes transcorrin "en un clima de diàleg", amb la finalitat de "buscar les millors solucions per als empleats".

Vestas, dedicada a la fabricació, venda, instal·lació i manteniment d'aerogeneradors, assegura que manté el seu compromís amb el mercat eòlic espanyol i amb els seus clients. La companyia compta amb energia eòlica instal·lada en 79 països i dóna treball a 23.900 persones.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon