Salut

Recolzem les mobilitzacions per una sanitat de qualitat

Xarxa Vendrellenca El Vendrell 24-07-2018 11:29

Obres de construcció del CAP del Botafoc. Eix

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

Des de la Xarxa Vendrellenca recolzem les protestes dels treballadors dels serveis sanitaris de la Santa Tecla davant de la manca de recursos i de les retallades que han portat a la saturació dels serveis sanitaris. 

La Xarxa Vendrellenca considera que la manca d’uns  bons serveis sanitaris,   son un problema transversal que requereix de solucions estructurals en aquesta matèria i ja ho van deixar pales, a traves de la nostra proposta  presentada a tots els grups del ple a l’octubre de 2016,  per que es tiressin en davant les obres de construcció del CAP del Botafoc, que des de l’any 2011 havia servit únicament a  PSC i PDCAT per treure vots convertint-lo en una promesa electoral. La nostra proposta, que la va portar al Ple el grup de Si es  Pot Vendrell,  va obrir el  debat al Ple,  on per unanimitat es va instar a la Xarxa Santa Tecla a començar les obres del CAP del Botafoc, que ara s’està construint. D’altra banda i en matèria de millora sanitària, també van enviar una proposta de millora dels  serveis a l’ambulatori de les plateges a traves del SAC i enviada per correu  als representants dels grups de la comissió de salut de l’Ajuntament.

No obstant escoltant als professionals sanitaris i sabent que hi ha mancances reials, queda clar que ens hem de seguir mobilitzant i treballant per la millora d’aquest servei transversal i per lo tant,  la nostra organització recolza les mobilitzacions dels professionals i convida a la ciutadania a fer-ho per que es molt necessari que hi hagi un canvi profund en aquest servei.  

Per aquest motiu la Xarxa Vendrellenca, us convida a tots a participar a els mobilitzacions dels treballadors i treballadores tots els divendres davant el CAP i el pròxim dia 24 a les 11:00 hores a anar a la porta de l’hospital a reclamar una sanitat de qualitat per al territori.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon