Festa Major 2019

Aquests seran els encarregats d'organitzar la festa major de Vilanova de 2019

Redacció Vilanova i la Geltrú 30-07-2018 08:29

El ple aprova el nomenament dels nous pabordes amb el compromís d'una reflexió sobre el model d'organització de la festa. EIX

El ple aprova el nomenament dels nous pabordes amb el compromís d'una reflexió sobre el model d'organització de la festa

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

El ple municipal de Vilanova i la Geltrú ha aprovat aquest dilluns el nomenament dels nous pabordes i pabordesses que s'encarregaran de l'organització de la festa major de 2019. Judith Bravo, Ricardo Izquierdo, Gemma Vidal, Llorenç Mateo, Josep Pascual, Montserrat Massana i Anna Cabane seran els responsables de la propera festa vilanovina i prendran possessió del càrrec el proper 6 d'agost, un cop es doni per finalitzada la festa d'enguany.

El ple ha aprovat per unanimitat el nom dels nous pabordes, però amb el compromís obrir d'una reflexió sobre el model d'organització de la festa i reconeixent que cada cop costa més trobar persones voluntàries que assumeixin l'organització de la festa.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon