Festa Major 2018

Vilanova tanca la festa major donant el relleu als pabordes de l'any vinent

Redacció Vilanova i la Geltrú 07-08-2018 05:59

Vilanova tanca la festa major donant el relleu als pabordes de l'any vinent. Ajuntament de Vilanova

Després de la Cercavila de l'Imaginari, i com ja és habitual, els jardins del Museu Romàntic Can Papiol es van convertir en l'escenari del darrer acte oficial de la Festa Major

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

L'acte de presa de procuració dels Pabordes 2019 i comiat dels Pabordes 2018 és l'acte que posa el punt i final a la Festa Major vilanovina.
Marta Aguado, Àngel Calzada, M. Cinta Also, Agnès Escobet, Josep Gámez, Maribel Díaz i M. José Bajineta han passat el relleu a Judith Bravo, Ricardo Izquierdo, Gemma Vidal, Llorenç Mateo, Josep Pascual, Montserrat Massana i Anna Cabanes.

Després de la Cercavila de l'Imaginari, i com ja és habitual, els jardins del Museu Romàntic Can Papiol es van convertir en l'escenari del darrer acte oficial de la Festa Major, "que tanca el cercle i fa que acabi la Festa del 2018 pensant ja en la de 2019", com recordava l'alcaldessa Neus Lloveras, que agraïa als pabordes sortints haver pogut gaudir intensament d'una festa "per a tothom", animant-los a gaudir d'un descans merescut.

Als pabordes entrants els va donar "les gràcies per acceptar aquest encàrrec de la ciutat. Sou una peça essencial, i assoliu un repte que és un honor, que és organitzar la festa del poble, de tota la nostra ciutat. Espero que trobeu empenta i imaginació, i complicitat entre vosaltres". Lloveras també els va recordar que no estan sols, i que la festa compta amb la implicació de moltes empreses, entitats, dels pabordes que els han precedit, i que també podran comptar amb el suport de L'Ajuntament, encapçalat per la Regidoria de Cultura.

La regidora de Cultura, Adelaida Moya, va recordar que aquests dies han estat "intensos, de calor i d'emocions. Els pabordes 2018 ens heu regalat molts moments per compartir. Moltíssimes gràcies, sou un exemple de generositat i de la capacitat d'implicació que té la societat civil d'aquesta ciutat".

Per la seva banda, els pabordes del 2018 es van acomiadar emocionats i van recordar la molta feina i les moltes reunions que suposa organitzar una

Festa Major "més lluïda i per a tothom". I van voler agrair les seves famílies, les entitats, els tècnics i regidors de l'Ajuntament, així com altres particulars i ex pabordes per haver-los ajudat.

Van passar el relleu als Pabordes del 2019 oferint-los recolzament i ajuda, i donant-los un consell: "en aquest any hem descobert que criticar és més fàcil que ajudar, i que fer retrets és més fàcil que fer propostes. Però hem après a valorar les crítiques i els retrets per fer millor la nostra tasca. Ha estat un privilegi i un honor poder treballar per la Festa de la nostra ciutat".

Ja per acabar, abans de l'actuació dels Ministrers de la Vila-Nova, els Pabordes de 2019 van explicar que "tenim una barreja d'alegria i responsabilitat, per fer una Festa Major a gust de tothom, integradora i diversa. Volem fer equip amb els Pabordes d'enguany, escoltarem tothom que vulgui sumar, perquè la nostra segueixi sent una de les millors festes majors de Catalunya".

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon