Mostra de caves

El Cavatast arriba a Barcelona amb un maridatge de caves de diferents criances

Redacció Sant Sadurní d'Anoia 29-09-2018 10:26

El Cavatast arriba a Barcelona amb un maridatge de caves de diferents criances . Cavatast

El sommelier Pep Torres va oferir un primer tast dels productes que els visitants podran degustar a la mostra

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

El Cavatast 2018 ja és aquí. La mostra de caves i gastronomia de referència del sector es va presentar ahir a l’Espai Penedès de Barcelona davant una trentena de persones que van poder gaudir d’un maridatge de caves de diferents criances amb productes gastronòmics que es podran trobar al Cavatast.

La regidora de turisme Maria Rosell va obrir l’acte i va destacar la gran varietat de productors de cava que cada any es donen cita al Cavatast per presentar les seves millors referències. “El Cavatast és una cita marcada al calendari dels amants del Cava per la gran varietat i riquesa de la mostra”, va explicar.

També va intervenir a la presentació l’alcalde de Sant Sadurní d’Anoia, Josep Maria Ribas, que va posar en valor la suma d’esforços de moltes persones, entitats, elaboradors de cava i gastronòmics que fan possible que el Cavatast es consolidi any rere any. “Les xifres ens mostren que els visitants de Barcelona augmenten en cada edició, i això és indicatiu de la qualitat del Cavatast”.

El Cavatast s’inaugurarà el divendres dia 5 d’octubre de 2018, a les 18 h, al Celler de la Fassina de can Guineu (entrada pel carrer de l’Hospital).

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon