Animals de companyia

Adopcions a la protectora SPAC durant la Fira de Novembre

Xènia Solichero Murillo Vilanova i la Geltrú 04-11-2018 08:21

Xènia Solichero Murillo denuncia la seva mala experiència amb la protectora SPAC en l'adopció d'una gossa l'any passat durant la Fira de Nov. Xènia So

Xènia Solichero Murillo denuncia la seva mala experiència amb aquesta protectora d'animals en l'adopció d'una gossa l'any passat durant la Fira de Novembre

Deixarem que protectores com aquesta segueixin fent malbé un acte tan bonic com el d’adoptar un animal?

PUBLICITAT

Donar el pas d’adoptar un gos no és una decisió senzilla, i més si saps totes les responsabilitats que en comporta tenir un. Però a qui ens agraden els gossos, tornem a repetir l’experiència. Com és el meu cas. Després de la mort de la meva primera gossa, vaig tirar-me a la piscina quan vaig veure una gosseta amb mirada trista en la fira de novembre de Vilanova. La protectora SPAC (societat protectora d’animals de Catalunya) em va fer pagar una quantitat de 150 € per ella. En el contracte figurava que era un animal sa. La meva sorpresa va ser que en menys de 48 hores vaig haver d’ingressar-la per una pneumònia en estat molt avançat. “Haurà agafat fred en la fira”, em van dir des de SPAC. Les despeses veterinàries van anar a càrrec meu, i les medecines que li vaig haver d’administrar durant el mes següent, també.

Davant d’aquest fet, vaig acudir a l’Oficina d’Atenció al Consumidor, on hem anat seguint una sèrie de passos (e-mails, instàncies, trucades) però SPAC ni tan sols s’ha molestat ni a contestar.

La meva sorpresa és que aquest any l’Ajuntament de Vilanova els hi torna a donar cabuda en la fira.

SPAC no ha fet cap seguiment de la gossa ni es va responsabilitzar del seu mal estat de salut quan la van entregar en adopció. He fet escrits públics en la seva pàgina de facebook, però han esborrat els meus comentaris i fins i tot m’han bloquejat.

Deixarem que protectores com aquesta segueixin fent malbé un acte tan bonic com el d’adoptar un animal? Permetrem que es carreguin la feina d’altres protectores responsables? 

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon