Cinema i publicitat

NODE Film Clúster recapta 210.000 euros amb un centenar de rodatges aquest 2018

Redacció Sitges 29-11-2018 01:00

Imatges del rodatge del vídeo clip de Shakira "Clandestino" al Garraf. Node Film Clúster

Sitges es consolida com la localització més demanada per part de la indústria i s’augura que la demarcació Costa Barcelona serà una de les geografies més sol·licitades

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

En el decurs d’aquest 2018, la demarcació de NODE Film Clúster ha registrat 189 jornades de treball; més d’un rodatge per cada dos dies de l’any. Aquestes han estat algunes de les dades que s’han fet públiques per part de la demarcació, que treballa per consolidar la iniciativa de dimensionar l’activitat de rodatges de produccions publicitàries, televisives i cinematogràfiques a la geografia de Costa Barcelona. Una demanada  creixent per part dels professionals que es dediquen a la localització d’indrets, i que NODE Film Clúster ha recollit i  treballat, per tal que aquests professionals puguin utilitzar aquesta demarcació com a escenari per a l’enregistrament de petites, mitjanes i grans produccions.

Des que l’Abril de 2017 NODE Film Clúster es va posar en marxa, el volum de permisos per realitzar rodatges a Costa Barcelona ha anat creixent progressivament, arribant avui dia a 206. I d’aquests la gran majoria han estat per realitzar producció fotogràfica i produccions publicitàries d’algunes de les marques més importants en l’àmbit nacional.

Cal destacar que en aquest 2018 la suma de la recaptació privada juntament amb la pública, ha assolit el més alt nivell arribant a acumular 210 mil euros en recaptació per permisos en els 102 rodatges que s’han realitzat aquest any. Aquest volum de treball, realitzat a la demarcació NODE Film Clúster, ha repercutit molt positivament en els proveïdors locals que han abastit aquestes produccions com subministradors de serveis, càtering o maquinària de lloguer.

Dins la publicitat, Sitges es consolida com la localització més demanada per part de la indústria i s’augura que la demarcació Costa Barcelona serà una de les geografies més sol·licitades en els pròxims anys.  

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon