Unió Sindical de la Policia

El sindicat USPAC denuncia que els mossos de Vilafranca "es congelen" a la comissaria

Redacció Vilafranca del Penedès 09-01-2019 10:52

El sindicat USPAC denuncia que els mossos de Vilafranca "es congelen" a la comissaria. USPAC

Asseguren que 'el sistema de climatització no funciona des de fa una setmana' i els vestidors es troben a 12 graus gràcies a calefactors i estufes

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

El sindicat USPAC denuncia que els Mossos d'Esquadra de Vilafranca "es congelen" a la comissaria. En un comunicat, asseguren que "el sistema de climatització no funciona des de fa una setmana" i que aquest "és un problema que es produeix des que es va obrir la comissaria, i encara no tenim una solució". Els vestidors es troben a 12 graus gràcies a calefactors i estufes.

L'USPAC considera vergonyosa aquesta situació laboral: "l’administració va posar uns calefactors i estufes per poder treballar, sinó la temperatura que hem registrat amb uns termòmetres simples encara seria més baixa". Els representants del cos policial sostenen que aquesta no és un solució acceptable i exigeixen a la direcció general de la Policia que arregli el problema de la climatització, el qual és endèmic: "La climatització es passa més de 2/3 parts de l’any funcionant malament. A l’hivern surt aire fred i a l’estiu calent. Venen, la reparen, però no hi ha tres dies seguits que funcioni bé. Una vergonya. No és un cas aïllat i poc conegut per l’administració, ja que ho hem denunciat infinitat de vegades".

En aquest sentit, l'USPAC creu que la instal·lació del sistema no està ben feta, ja que constantment falla una cosa o altra i diuen que els tècnics que venen a reparar-la així ho corroboren: "s’hauria d’inspeccionar tota la instal·lació i canviar/modificar totes les deficiències de muntatge. A tall d’exemple ho és el fet que un mateix conducte que hauria de ser continu, es troba seccionat en dos trossos, amb una secció de dos pams, pel qual es perd tot l’aire".

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon