Nova temporada

Anna Roig i l’Àlex Cassanyes Big Band Project obre la temporada de Cal Bolet i l’Auditori amb les entrades exhaurides

Redacció Vilafranca del Penedès 28-01-2019 09:29

Anna roig i l’Àlex Cassanyes Big Band Project obre la temporada de Cal Bolet i l’Auditori amb les entrades exhaurides. EIX

La Tendresse és un veritable homenatge a la cançó francesa

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

Aquest diumenge 3 de febrer, a les 7 de la tarda, s’inicia la temporada de música a l’Auditori de Vilafranca amb Anna Roig & Àlex Cassanyes Big Band Project.

Era desembre quan l’Anna va descobrir la música de l’Àlex a l’Auditori de Vilafranca. Arran de l’emoció d’aquell concert s’inicia el camí del seu retorn al món de la música i un any més tard proposa a l’Àlex aquest projecte. Aquí va néixer i aquí comença una aventura conjunta d’aquests dos músics de casa.

Catorze músics, un director/arranjador i una intèrpret sobre l’escenari. La unió entre les cançons franceses  que més agraden a Anna Roig i les composicions exquisides i acurades de l’Àlex Cassanyes.

Cançons de Jacques Brel, Claude Nougaro, Serge Gains-Bourg, Barbara, entre d’altres, arranjades amb l’equilibri just entre potència i dolçor i plenes de matisos, com la tendresa. Una nova sonoritat, un exquisit acompanyament musical i una delicada interpretació que fan de La tendrese un veritable homenatge a la cançó francesa.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon