Consorci de Promoció Turística

Arrenca el concurs per escollir el millor secret del Penedès

Redacció Vilafranca del Penedès 31-01-2019 02:36

Arrenca el concurs per escollir el millor secret del Penedès. EIX

De tots els vídeos recollits durant el 2018 al Banc Sabadell Vijazz i al Cavatast, se n’han escollit 5 de finalistes

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

El Consorci de Promoció Turística del Penedès ha presentat els cinc vídeos finalistes del concurs Penedès Secret, on els penedesencs explicaven a càmera els seus racons, experiències i secrets preferits per donar-los a conèixer a tothom.

De tots els vídeos recollits durant el 2018 al Banc Sabadell Vijazz i al Cavatast, se n’han escollit 5 de finalistes: el secret d’en Roger Pérez, el monestir de Sant Sebastià dels Gorgs; el d’en Joan Raventós, el paisatge del Penedès; el de la Maria Anglada, la festa de la fil·loxera de Sant Sadurní d’Anoia; el Camí del Riu, d’en Joan Rossell; i el campanar de Vilafranca del Penedès, d’en Xavi de Lamo.

Es pot participar al concurs votant online el secret més destacat fins el dia 6 de febrer. Entre tots els participants, es sortejarà una escapada al Penedès, que inclou l’allotjament Casa del Pi,  àpat a Cal Blay i visita al celler J. Miquel Jané.

L’enllaç per accedir a les votacions és http://bit.ly/TriaSecretPenedes, i també es pot trobar al web www.enoturismepenedes.cat i a les xarxes socials: @enoturismepenedes a Facebook i @enopenedes a Instagram.

El secret més votat i el seu ambaixador seran els guanyadors i passaran a formar part del llistat dels principals atractius i secrets turístics del Penedès, que es desvetllaran abans de l’estiu.

Penedès Secret és una campanya de màrqueting del Consorci de Promoció Turística del Penedès, que té diversos objectius: pretén seduir al visitant a través de les curiositats i anècdotes del territori, fer que els penedesencs siguin amfitrions de la destinació i millorar les propostes turístiques per fer-les més singulars i úniques.  

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon