Equipaments

La consellera Borràs inaugura la nova Biblioteca Ventura Gassol de Calafell

Redacció Calafell 04-02-2019 08:47

La consellera Borràs inaugura la nova Biblioteca Ventura Gassol de Calafell. Generalitat de Catalunya

La Generalitat de Catalunya ha aportat prop d'1,3 milions d’euros per a la posada en funcionament del nou equipament

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

La consellera de Cultura, Laura Borràs, acompanyada de l’alcalde de Calafell, Ramon Ferré, ha inaugurat avui el nou edifici de la Biblioteca Ventura Gassol de Calafell, ubicat al centre del municipi. A partir d’avui, la biblioteca reobre al públic a l’edifici de l’antic local social de la Cooperativa Agrícola, amb una superfície de 1.708 m2 distribuïda en quatre plantes, més un altell on es troba una sala polivalent i una terrassa de 396 m2.

La nova biblioteca oferirà els serveis d’informació bibliogràfica, consulta i préstec de documents, accés a Internet, informació local, animació i promoció lectora, formació d’usuaris, com també servei d’ofimàtica i espai Wi-Fi entre d’altres.

El nou espai disposa d’un fons documental de 29.906 documents, format per obres de coneixement i ficció, DVD’s i publicacions periòdiques tant per adults com per a infants.

La inversió total en la biblioteca i l’entorn ha estat de gairebé 1,9 milions d’euros, dels quals la Generalitat de Catalunya n’ha aportat prop d’1,3 milions i l’Ajuntament 592.720 euros. La biblioteca és de titularitat municipal, està integrada en el Sistema de Lectura Pública de Catalunya i rep el suport de la Central de Biblioteques de Tarragona. El municipi de Calafell, de 25.444 habitants, compta també amb la  biblioteca filial Casa Nova de Segur, ubicada al nucli de Segur de Calafell.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon