Eleccions municipals

Els debats sobre promoció econòmica i justícia social inauguren les jornades de debat estratègic de JxCat de Vilanova

Redacció Vilanova i la Geltrú 21-03-2019 09:00

Els debats sobre promoció econòmica i justícia social inauguren les jornades de debat estratègic de JxCat de Vilanova. JxCat

Aquest pròxim divendres 22 de març, a les 19.00h, tindran lloc els debats oberts sobre polítiques d’habitatge i via pública i civisme, a la UPC

PUBLICITAT

JuntsXCat de Vilanova i la Geltrú es troba immersa en l’elaboració dels punts estratègics del programa electoral de govern de la ciutat, amb el que la formació es presentarà a la contesa municipal del pròxim 26 de maig. Per aquest motiu, aquest mes de març, la candidatura liderada per l’alcaldable Blanca Albà, ha programat una sèrie de Jornades de Debats oberts a tothom sobre Promoció Econòmica, Justícia Social, Habitatge, Via Pública i Civisme. 

Aquest passat divendres 15 de març, la UPC va acollir la primera doble taula rodona per debatre aspectes de futur en la Promoció Econòmica de la ciutat i de polítiques de Justícia Social . JuntsXCat de Vilanova i la Geltrú va convidar personalitats expertes dels dos àmbits, que van oferir la seva visió sobre la situació actual, fent un recorregut a l’evolució dels últims anys, per mirar de fixar uns objectius de progrés econòmic i social en els pròxims mandats municipals.  La taula de Justícia Social, moderada per la candidata a l’alcaldia Blanca Albà, va comptar amb les ponències de Ramon Carbonell, director de Càritas Diocesana, Natàlia Moragas, presidenta de l’Assemblea Local de la Creu Roja, i Carles Campuzano, diputat al Congrés. En l’àmbit de Promoció Econòmica, la taula moderada per l’alcaldessa Neus Lloveras, va comptar amb la presència dels empresaris Enric Ferrer, Manel Milà i Xavier Martínez, que van abordar respectivament temes com el comerç, la indústria i el turisme, eixos del desenvolupament econòmic del territori. 

La segona convocatòria de Jornades de Debat Estratègic és aquesta mateixa setmana, divendres 22 de març, a les 19.00h, a la seu de la UPC de Vilanova i la Geltrú.  En aquesta ocasió, les dues taules de debat obert estaran centrades en Habitatge i Via Pública i Civisme.

D’altra banda, dijous 28 de març, a les 19.30h, JuntsXCat de Vilanova i la Geltrú organitza la conferència sobre la Sentència del 9N i actualitat política amb l’ex-president Artur Mas al Foment Vilanoví.

Per finalitzar el mes, dissabte 30 de març, a les 11.00h, el Centre Cívic de la Geltrú acollirà l’acte de retorn de les Jornades de Debat Estratègic, on la candidata a l’alcaldia Blanca Albà donarà a conèixer conclusions de les jornades i farà una posada en comú dels primers apunts del programa electoral de JuntsXCat de Vilanova i la Geltrú a les eleccions municipals.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon