Sant Jordi 2019

Autors i autores del Penedès signaran els seus llibres per Sant Jordi a la rambla de Sant Francesc

Redacció Vilafranca del Penedès 15-04-2019 09:54

Autors i autores del Penedès signaran els seus llibres per Sant Jordi a la rambla de Sant Francesc. Ajuntament de Vilafranca

Enguany la parada estarà ubicada al costat de la parada de la Biblioteca Torras i Bages que oferirà informació sobre la formació dels seus projectes

PUBLICITAT

Per any novè any consecutiu, el proper dimarts 23 d’abril autors i autores del Penedès han estat convidats per celebrar aquesta diada emblemàtica amb la instal·lació d’una carpa on podran dedicar els seus llibres als lectors. La iniciativa prové del regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca i pretén oferir un espai a la rambla de Sant Francesc que instal·larà una parada pròpia amb aquesta finalitat i, on durant una les franges horàries de 12 a 14h i de 18 a 20h,  els autors i autores seran en aquest espai a disposició dels seus  lectors.

En aquests moments, a les nostres llibreries s’hi troben obres de creació literària, d’assaig, obres divulgatives i àlbums infantils creats per autors molt propers i a qui, d’alguna manera, l’Ajuntament  de Vilafranca vol agrair la seva tasca, el seu treball.

La convocatòria ha estat adreçada a una quarantena d’autors i autores del Penedès que en el darrer any han vist publicades les seves obres. De moment han confirmat la seva presència en la franja del matí, de 12 a 14h, Joan Rios Rallé, Anna Godoy López, Tona Casas, Jordi Romeu Carol, Maria Batet, Rafael Moreno Claverias, Quima Ricart i Carles Figueras i Calvo. Durant la franja de la tarda, de 18 a 20h, en aquests moments han confirmat la seva presència, a banda de la majoria d’autors i autores que també hi seran al matí, Manel Capellades Miret, Pilar Valero Herrera, carolina López, Joan Ríos, Anna Godoy, Tona Casas, Francisco Romero Gamarra, Anna Mas i Conchi Hito.

Tanmateix, la convocatòria roman oberta a tots aquells autores i autores que hagin publicat en darrer any i vulguin participar en aquesta trobada de signatura d’exemplars i apropar-se encara més al seus lectors i lectores.

Enguany la parada estarà ubicada al costat de la parada de la Biblioteca Torras i Bages que oferirà informació sobre la formació dels seus projectes, les maletes viatgeres de la Zum, zum, el projecte Punt d’Informació Turística de Biblioteques i la informació de tots els serveis que ofereix. La parada de la Biblioteca estarà visible de 9 a 19.30h.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon