Eleccions municipals

Ciudadans presenta candidatura a l'alcalia d'Olivella i confirma David Fernández com a alcaldable

Redacció Olivella 15-04-2019 12:16

Ciudadans presentarà candidatura a l'alcalia d'Olivella o confirma David Fernández com a alcaldable. Ciutadans

El candidat diu que el seu objectiu és 'aconseguir que Olivella sigui un exemple per a les petites poblacions amb una seguretat adaptada a les necessitats de la població'

PUBLICITAT

Ciutadans (Cs) ha confirmat David Fernandez com a candidat a les eleccions municipals. Fernández és funcionari públic i membre de la policia local de Barcelona. El candidat taronja ha destacat que el seu objectiu és fer que Olivella sigui un model en matèria de seguretat ciutadana a la comarca del Garraf. "Volem que el nostre municipi es converteixi en un exemple a seguir i demostrar que no és incompatible ser una població petita amb una seguretat integral i actualitzada, adaptada a les necessitats actuals que demanda la població”, ha explicat Fernández.

L'alcaldable de Cs ha recordat que Ciutadans va ser la força política guanyadora en l'últimes eleccions al Parlament.“El nostre compromís és màxim i volem ser la veu dels habitants d'Olivella”, ha assenyalat el candidat de Cs. I ha destacat que els integrants de la seva candidatura s'esforçaran per a “donar el millor de nosaltres mateixos a Olivella”.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon