Eleccions municipals

Amunt Calafell confirma la seva candidatura a les eleccions municipals

Redacció Calafell 17-04-2019 06:18

Amunt Calafell confirma la seva candidatura a les eleccions municipals . Amunt Calafell

Amunt Calafell ha aconseguit superar les 500 firmes de persones degudament empadronades per poder ser una opció viable per a les eleccions municipals

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

Amunt Calafell ha aconseguit superar les 500 firmes de persones degudament empadronades per poder ser una opció viable per a les eleccions municipals que se celebraran el 26 de maig.

La formació política dirigida per Jordi Sánchez Solsona, ha aconseguit que més de 500 persones confiïn en la seva candidatura i li hagin donat suport per poder-se presentar.

A partir d’ara, Amunt Calafell començarà a lluitar per obtenir uns bons resultats a les pròximes eleccions. Aquest model polític és la primera vegada que s’utilitza al municipi. Amunt Calafell demostra que "la consulta i la participació ciutadana són la clau d’una bona governança que, amb la direcció adequada, ha de permetre assolir l’objectiu que Calafell passi a ser un municipi sostenible, potenciant el Patrimoni Històric, l’Educació, la Cultura i la Salut. El compromís amb Calafell és irrenunciable".

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon