Publicitat

El nucli antic de Vilanova acull el rodatge del més nou de Captain Tsubasa, la popular sèrie d'Oliver i Benji

Redacció Vilanova i la Geltrú 25-04-2019 12:33

El nucli antic de Vilanova acull el rodatge del més nou de Captain Tsubasa, els populars Oliver i Benji. EIX

La nova entrega està ambientada a Barcelona i aquests dies s'està gravant a la capital del Garraf l'anunci promocional del reconegut anime japonès

PUBLICITAT

El nucli antic de Vilanova acull des d'aquest matí el rodatge del més nou de Captain Tsubasa, els populars Oliver i Benji. El clàssic de l'anime japonès ha arribat a la capital del Garraf, on s'està gravant l'anunci promocional de la nova sèrie, ambientada a Barcelona. El manga 'Captain Tsubasa' va ser escrit per Yoichi Takahashi l'any 1981, però fins el 1983 la història no va ser adaptada per a la televisió. Va ser el canal TV Tokyo qui la va emetre originalment i posteriorment l'ha venut i també ha ofert diverses seqüeles i remakes.

De fet, fa escassament un mes diversos mitjans especialitzats es feien ressó de la notícia que segurament ha acostat Oliver i Benji a Vilanova i la Geltrú. La plataforma Netflix s'ha fet amb els drets d'emissió de 'Captain Tsubasa: Road to 2002', titulada a l'Estat com a  'Campeones hacia el Mundial: Oliver y Benji'. La sèrie se va estrenar l'any 2001 coincidint amb el Mundial de Corea-Japó. A la darrera part d'aquesta sèrie, els seguidores tindran ocasió de veure com Oliver Atom abandona Brasil para instal·lar-se a Barcelona. El davanter entra a l'equip filial del FC Barcelona.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon