Veus d'empresa

12.500 usuaris de Sorea ja s’han passat a la factura digital

Redacció Vilanova i la Geltrú 25-04-2019 06:52

12.500 usuaris de Sorea ja s’han passat a la factura digital . Sorea

Per cada nou usuari de factura digital, SOREA dona 1 euro al Programa de Pobresa Energètica de Creu Roja

La companyia espera superar les 20.000 noves altes del servei de correspondència digital

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

Uns 12.500 usuaris de SOREA ja s’han passat a la factura digital des del llançament de la campanya solidària que va llençar la companyia al mes de febrer amb l'objectiu de reduir l'ús del paper. L’usuari no només podrà rebre les factures de forma digital sinó també la resta de correspondència relativa al servei li podrà arribar a través de correu electrònic. D’aquesta manera, a més, la comunicació és més efectiva i immediata.

Sota el lema “Cada gest, sostenible”, SOREA ha elaborat una campanya que posa el focus en la sostenibilitat medi ambiental i social. D’una banda, la companyia promou reduir el consum de paper alhora que es disminueix la generació de residus, la qual cosa té un impacte directe en la sostenibilitat del planeta. De l’altra, SOREA destinarà l’estalvi que suposa deixar d’enviar aquesta correspondència a una causa social: el Programa de Pobresa Energètica de Creu Roja.

L’objectiu de SOREA és assolir les 20.000 altes, però si les sobrepassen serà un èxit absolut i aconseguira fer una major donació a Creu Roja. La campanya finalitza a finals del 2019, així que si el ritme es manté, esperen assolir l’objectiu  ja que en només 2 mesos de campanya ja s'han superat les 12.500 altes a la factura digital.

Amb aquesta donació a Creu Roja, SOREA reforça el seu compromís amb garantir l’accés a l’aigua a la població vulnerable. Per tal de facilitar el tràmit als seus usuaris, SOREA ha posat en marxa el lloc web www.holafacturadigital.com, des d’on es pot omplir un senzill formulari. Un web on, a més, es pot veure en temps real el nombre de persones que han decidit fer el pas definitiu cap a la correspondència digital.

Amb la campanya “Els boscos, vius. I la correspondència, digital”, SOREA espera assolir un increment significatiu dels usuaris que es passen a la factura electrònica i, d’aquesta manera, fer entre tots i totes un gest important per a la sostenibilitat del planeta. 

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon