Pla Territorial

El Baix Penedès vol beneficiar-se del Pla Estratègic Metropolità

Redacció El Vendrell 05-05-2019 09:32

El Baix Penedès vol beneficiar-se del Pla Estratègic Metropolità. CC Baix Penedès

El PEMB és una associació privada sense ànim de lucre, promoguda per l'Ajuntament de Barcelona i l'Àrea Metropolitana de Barcelona, que treballa per identificar les necessitats i el potencial del territori

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

El Consell Comarcal del Baix Penedès s'ha reunit aquest divendres amb el representant del Pla Estratègic Metropolità de Barcelona (PEMB), Oriol Estela. El PEMB és una  associació privada sense ànim de lucre,  promoguda per l'Ajuntament de Barcelona i l'Àrea Metropolitana de Barcelona, que treballa per identificar les necessitats i el potencial del territori a mitjà termini, per preveure tendències i amenaces i fer propostes per abordar el futur en les millors condicions.

Aquest Pla es vertebra en 4 eixos de treball: turisme, mobilitat, habitatge i alimentació. En la propera legislatura vol acabar d'enllestir un projecte que ha d'afrontar totes les problemàtiques de l'àmbit metropolità. Un àmbit que va més enllà dels límits administratius de l'àrea metropolitana, i per això la comarca del Baix Penedès hi estaria inclosa.

La presidenta del Consell Comarcal del Baix Penedès, Eva M. Serramià, ha explicat que 'aquesta és una gran oportunitat pel Baix Penedès, i per tant, ens interessa ser-hi, sense renunciar a la demarcació de Tarragona, ens convé formar-ne part per enfortir i donar veu al Baix Penedès  a les dinàmiques de l'àrea metropolitana, que tant ens afecten'.

El conseller comarcal Jaume Casañas, com a representant del Pla Territorial de la Vegueria Penedès, ha volgut manifestar que 'les implicacions que tenen les polítiques d'habitatge, transport i turisme de l'àrea metropolitana ens afecten a la nostra comarca, i conseqüentment aquest Pla serà una oportunitat per tenir-hi veu i vot'.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon