Enoturisme

El nou projecte turístic del Baix Penedès aconsegueix prop de 1.200 fotografies

Redacció El Vendrell 08-05-2019 08:54

El nou projecte turístic del Baix Penedès aconsegueix prop de 1.200 fotografies. CC Baix Penedès

Jaume Casañas: 'cada instawalk ha ajudat a donar a conèixer el nostre enoturisme'

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

El Baix Penedès s'ha aconseguit posicionar a les xarxes socials, a nivell turístic, gràcies al nou projecte impulsat a finals de l'any passat, des del Consell Comarcal, i que es tanca amb un total de 5 sortides i 275 participants. Tots ells han donat com a resultat un banc d'imatges amb 1.200 fotografies.

I és que l'InstaBaixPenedès es va crear amb l'objectiu de difondre tot l'important potencial turístic de la comarca a través d'Instagram, per tal d'arribar al major públic possible.

El total de fotografies s'han posat a disposició dels municipis de la comarca, així com formar part d'una campanya publicitària als autobusos d'Igualada i Manresa, i als ferrocarrils del Vallès, per tal d'atraure visitants a la comarca.

Un dissabte al mes s'ha organitzat una sortida guiada pels diferents municipis del Baix Penedès, amb visita als cellers pròxims i tast de vins inclòs per als assistents de la sortida, amb la col·laboració de Terra i Taula. El concurs fotogràfic, amb les imatges amb més 'likes', ha servit per promocionar el poble, els paisatges gaudits i les vinyes visitades.  Els guanyadors han aconseguit lots gentilesa de la DO Penedès.

El conseller comarcal de Turisme, Jaume Casañas, ha explicat que 'l'experiència ha agradat molt, s'han omplert totes les places de cada sortida, amb llista d'espera per a totes elles, i la voluntat nostra és que es pugui fer en properes edicions'. Casañas ha afegit que 'cada instawalk ha ajudat a donar a conèixer el nostre enoturisme'. En aquesta línia, la presidenta del Consell Comarcal del Baix Penedès, Eva M. Serramià, ha subratllat que 'els instagramers que hi han participat han estat prescriptors del territori, promocionant la comarca a través dels seus seguidors que ja tenen'. La presidenta ha volgut especificar que és important també 'que es faci en aquesta època de l'any, per desestacionalitzar el nostre turisme, així com demostrar que amb pocs recursos es pot tirar endavant un projecte amb molta visibilitat'.

'InstaBaixPenedès' ha comptat amb el suport de la Diputació de Tarragona, el Patronat Costa Daurada, el Consorci Enoturisme Penedès, Terra i Taula, sota la coordinació de  l'Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Baix Penedès.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon