Eleccions municipals

La millora integral de la zona esportiva, inversió prioritària per al PSC de Sant Sadurní

Redacció Sant Sadurní d'Anoia 13-05-2019 06:58

Susanna Mérida, candidata del PSC a l’Alcaldia de Sant Sadurní d’Anoia. PSC

El PSC canviarà la destinació dels actuals 550.000 euros de la pista polivalent coberta, que ERC i el PDCAT finalment no han fet, per a realitzar el projecte

PUBLICITAT

El PSC canviarà la destinació dels actuals 550.000 € de la pista polivalent coberta, que ERC i el PDCAT finalment no han fet, per a realitzar el projecte i iniciar les inversions de millora de la zona esportiva, especialment les que afecten els camps de futbol. Aquesta és una demanda que el PSC fa anys que reclama, i que es compromet a tirar endavant si governen a Sant Sadurní d’Anoia a partir del 26 de maig.

En l’acord de govern firmat el juliol del 2011 pel PSC i ERC, ja s’acordava realitzar el projecte executiu de nous vestidors del camp de futbol. La moció de censura liderada per ERC i PDECAT no va permetre l’execució d’aquest acord. El programa electoral del 2015 del PSC tornava a recollir aquesta proposta, destacant la millora de l’accés principal a la zona dels camps de futbol, així com les grades i els nous vestidors.


En aquests darrers anys, el PSC de Sant Sadurní d’Anoia ha sol·licitat de forma reiterada al govern d’ERC i PDECAT que realitzés el projecte integral de millora de la zona esportiva, per posteriorment iniciar les inversions que resolguessin els problemes que fa anys que s’arrosseguen, especialment els dels vestidors del camp de futbol. La resposta per part de l’equip de govern sempre ha estat negativa.

En cada pressupost que el govern ha presentat en aquest mandat, el PSC ha sol·licitat aquesta actuació com a condició per donar la seva aprovació. El govern d’ERC i PDECAT sempre han denegat aquesta actuació, cosa que ha comportat el vot contrari als pressupostos del PSC.

El juny del 2018, la Diputació de Barcelona va aprovar un programa dotat amb 50 milions d’euros per oferir suport econòmic als governs locals de la demarcació. A l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia li corresponien 181.065,26 €. El PSC va presentar una moció per utilitzar aquests recursos per iniciar aquest projecte integral i les futures inversions a la zona esportiva. La resposta d’ERC i PDECAT va tornar a ser negativa.

L’any 2002, l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia va portar a terme un avantprojecte d’edifici de vestidors pels camps de futbol, on es proposava la construcció d’un edifici de dos nivells, que donava solució a l’accessibilitat als camps de futbol i a les mancances de sales de reunions i vestidors, entre altres. Aquest projecte finalment va quedar al calaix fins que la regidora d’esports del 2014, la socialista Susanna Mérida, el va recuperar.

Susanna Mérida (candidata del PSC a l’Alcaldia de Sant Sadurní d’Anoia) remarca que “el PSC de Sant Sadurní fa anys que estem lluitant per resoldre els problemes de la zona esportiva, especialment els del camp de futbol. Si governem, ens comprometem a finalitzar la feina que vam començar el 2014, i que la moció de censura no ens va permetre acabar: revisarem aquest avantprojecte i, conjuntament amb les entitats esportives afectades, treballarem per resoldre de forma planificada i definitiva totes les problemàtiques que des de fa anys afecten la pràctica de l’esport en aquestes instal·lacions”.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon