Eleccions municipals

Amunt Calafell vol revertir d'ordenació del trànsit al nucli de Calafell

Redacció Calafell 13-05-2019 07:38

Amunt Calafell vol revertir d'ordenació del trànsit al nucli de Calafell. Amunt Calafell

Jordi Sánchez Solsona: 'Jaha passat temps suficient per veure que la circulació a dalt al poble no acaba de funcionar'

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

L’agrupació d’electors Amunt Calafell va començar la campanya fent el míting al nucli de Calafell Poble. El cap de llista, Jordi Sánchez Solsona, va voler deixar clar que el patrimoni històric s’ha de valorar més. “No pot ser que aquest patrimoni que a mi em va costar tant que estigués obert tot l’any, amb l’ajuda de gent jove i gent del poble, ara no es pugui gaudir cada dia. Això s’ha de solucionar”.

A més, es van donar a conèixer altres propostes davant la demanda dels veïns amb la recollida de firmes per poder recuperar la circulació que hi havia anteriorment. “Hi ha coses senzilles que també ens ajuden a viure millor. Ja ha passat temps suficient per veure que la circulació a dalt al poble no acaba de funcionar. Volem recuperar la que hi havia”. Un conjunt d’accions que han de permetre als veïns i veïnes sentir-se més còmodes. També Jordi Sánchez Solsona va prometre tornar els plens municipals a l’edifici de l’Ajuntament.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon