Piano

La pianista Laura Farré Rozada, a France Musique i BBC Radio 3

Redacció Vilanova i la Geltrú 15-05-2019 09:45

Pròximament, la Radio 3 de la BBC britànica posarà en antena en el programa 'Hear and Now' diverses peces interpretades per Laura Farré Rozada amb l'ensemble NEXT

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

Les emissores France Musique i BBC Radio 3 recullen aquests dies la trajectòria de la pianista Laura Farré Rozada. El programa 'Le concert du soir' de France Musique va emetre el dia 1 de maig el concert per a piano 'The sighing of the winds is softer than ever'. Aquest concert va ser escrit pel compositor finès Joel Järventausta expressament per Laura Farré Rozada, qui l'interpreta al piano. Precisament, Järventausta és també l'autor de 'La vehemència del despertar' que la pianista vilanovina ha inclòs en el seu disc de debut 'The French Reverie' (2018).

Pròximament, la Radio 3 de la BBC britànica posarà en antena en el programa 'Hear and Now' diverses peces interpretades per Laura Farré Rozada amb l'ensemble NEXT. Es tracta d'obres composades per Andrew Toovey, Genevieve Murphy i Fumiko Miyachi. Aquest enregistrament es va realitzar el 2 de maig durant el Festival Birmingham Record Company Day organitzat per la discogràfica NMC Recordings.

I el diumenge 5 de maig, la pianista vilanovina va ser la comissària i intèrpret del concert del ensemble NEXT en col·laboració amb el Flatpack Film Festival, presentant una proposta de música contemporània i cinema.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon