Metropolitana Sud

Les agents dels Mossos i les policies locals del Garraf reben formació específica al Museu del Ferrocarril

Redacció Vilanova i la Geltrú 15-05-2019 04:28

Les agents dels Mossos i les policies locals del Garraf reben formació específica al Museu del Ferrocarril. Mossos d'Esquadra

La jornada s'ha centrat en la salut sexual i emocionals de les agents i ha tingut un vessant solidària amb l’associació Cambodja Somriu, que ajuda als nens i a les dones en el món rural

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

Aquest dimecres 15 de maig, els Mossos d’Esquadra de la Regió Policial Metropolitana Sud (RPMS) i l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú han celebrat la sisena Jornada del Dia internacional d’Acció per la Salut de la Dona al municipi de Vilanova i la Geltrú.

L’acte, especialment adreçat a les dones de la Policia de la Generalitat, Policies Locals i del cos d’administració de la RPMS, s’ha celebrat al Museu del Ferrocarril de Catalunya de Vilanova i la Geltrú. La jornada ha estat inaugurada per la regidora de seguretat ciutadana de Vilanova i la Geltrú, Glòria Garcia, la directora del Museu del Ferrocarril de Catalunya, Pilar Garcia i la cap de la comissaria del Garraf, la Inspectora Rosa M. Gubianes.

Seguidament, Edgar Barrionuevo, professional de la salut integrativa, ha exposat la conferència sobre “Hormones i salut física i emocional”. La presentació ha anat a càrrec de l’agent de la policia local de Vilanova i la Geltrú, Natàlia Martínez.

Posteriorment, ha participat la doctora Mercè Alsina, ginecòloga de la unitat d’atenció a la salut sexual i reproductiva (ASSIR) Garraf, amb la xerrada “Parlem de coses que pensem i no en parlem”. La presentació d’aquesta ponència ha anat a càrrec de la Inspectora Rosa M. Gubianes.

La darrera participació ha anat a càrrec Maria Dolores Garcia Gonzalez, terapeuta ocupacional del centre sociosanitari Prytanis Sant Boi i membre del CEAP, amb la xerrada “Com cuidar-se per cuidar”. Aquesta conferència ha estat presentada per la Inspectora Remei Linares, membre de la Xarxa Europea de Dones Policia.

Finalment, la cloenda de la jornada ha anat a càrrec de Neus Lloveras, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú i la Inspectora Rosa M. Gubianes.

Cal esmentar que, els diners recollits de la venda de pastissos, fets per les persones que han volgut participar, es donaran a l’associació Cambodja Somriu, que ajuda als nens i a les dones en el món rural.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon