Treballadors municipals

Conclusions a final de legislatura

Sindicats CCOO, UGT i SPL-CME El Vendrell 23-05-2019 10:56

Del 17 al 27 d’agost “Més Festival Garraf” a Finca Mas Solers. Els Amics de les Arts, Manel, Sopa de Cabra, Miki Núñez i molts més mesgarrafestival.com

PUBLICITAT

Vuit anys de Govern totalment improductius que s’han acabat amb la presentació d’un gràfic que condensa la feina feta en aquests anys en matèria de personal.

La presentació  s’ha fet  a tots  els  treballadors i totes les treballadores del Consistori  que evidencia que els hologrames i el paper ho aguanten tot.

Aquest equip de Govern demostra la manca de propostes concretes i s’ha pagat, amb diners públics, una valoració de treball i posterior RLT (Relació dels Llocs de Treball) que finalitza sense informar, a ningú, del valor de cada lloc de treball i triplicant els llocs existents fins a l’actualitat. Un document que serveix ni servirà per a res; un pas enrere que no va en línea amb la modernització  de l’administració pública.

Els representants sindicals tenim clar que aquesta valoració s’ha fet a mida i hem demostrat el nostre desacord des del principi ja que no s’ha treballat ni amb transparència ni tenint en compte les reclamacions sindicals.

CCOO
SPL-CME
UGT- Ajuntament del Vendrell
UGT- Residència d’Avis la Muntanyeta

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon