Eleccions municipals

Més de 330.000 votants decidiran aquest diumenge la nova fesomia dels ajuntaments del Penedès

Redacció Vilanova i la Geltrú 24-05-2019 11:19

Més de 330.000 votants decidiran aquest diumenge la nova fesomia dels ajuntaments del Penedès. EIX

EIX DIARI reuneix en un web especial d'Eleccions Municipals les 339 candidatures i 4.560 candidats que concorren als 72 municipis de la vegueria del Penedès

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

Més de 330.000 votants decidiran aquest diumenge la nova fesomia dels ajuntaments del Penedès. EIX DIARI ha reunit en un web especial d'Eleccions Municipals les 339 candidatures i 4.560 candidats que concorren als 72 municipis de la vegueria del Penedès. A través d'aquest web, podreu conéixer de primera mà tota la informació relacionada amb els comicis d'aquest diumenge durant una llarga nit electoral que ens permetrà descobrir la configuració dels nous consistoris.

Municipi a municipi, podreu consultar les galeries d'imatges de les candidatures, les propostes electorals i els resultats de les darreres cites electorals. A més, els alcaldables anuncien les cinc accions que prioritzaran, si tenen responsabilitats de govern.

Després de dues setmanes d'actes i debats, les candidatures han tancat aquesta mitjanit la campanya electoral. El final de campanya ha estat marcat per la pluja, que ha obligat la majoria de formacions polítiques a modificar les seves agendes de campanya i anul·lar, modificar o traslladar els actes de tancament previstos.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon