Cursa

La Marranada de Guardiola de Font-rubí tindrà lloc el diumenge 16 de juny

Ajt. Font-Rubí Guardiola de Font-rubí 03-06-2019 11:46

Cursa d’obstacles La Marranada. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

La 4a edició de la cursa d’obstacles La Marranada es realitzarà el diumenge 16 de juny al matí, al Parc de la Sitjota de Guardiola de Font-rubí. Es tracta d’un circuit amb diversos obstacles i per superar-los cal saltar, reptar, enfilar-se, mullar-se i enfangar-se.

Hi haurà dues categories: els garrinets, per a aquells/es nascuts/des entre el 2004 i el 2013; i les truges, pels nascuts/des fins al 2003 (inclòs).

Els garrinets començaran a les 10 del matí i realitzaran la cursa en format no competitiu, fent el circuit per equips de 5 persones. D’altra banda, les truges començaran a les 12 del migdia, i el seu format serà una cursa de relleus, en equips de 4 persones.

Us podeu inscriure a la cursa fins al 12 de juny aquí, a l’Espai Jove La Barraca (Guardiola de Font-rubí) o a l’Ajuntament de Font-rubí. Els/les menors d’edat hauran de presentar una autorització dels pares/mares/tutors en el moment de la inscripció. Les inscripcions són limitades i es prioritzaran els equips per ordre d’inscripció.

Per participar en La Marranada és imprescindible saber nedar.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon