Futbol

Moja-Torrellenc i Can Cartró-Riudebitlles, les semifinals de la Copa

Redacció Vilafranca del Penedès 03-06-2019 05:05

Copa Ràdio Vilafranca. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

Molta emoció als quarts de final de la Copa Ràdio Vilafranca, dos dels finalistes es van decidir als penals

La jornada es va encetar amb el Moja-La Granada (0-0), a la conclusió dels 90' l'equip d'Olèrdola va accedir a les semifinals en estar més encertat en la loteria dels penals (5-4) i amb la classificació del Moja es tancava el partit d'estrena de quarts de final.

Al segon partit, el Torrellenc va superar Les Cabanyes (2-0) en pròpia porteria de Marc Campesino (11') i d'Aaron Blanch (32') de falta directa, que va classificar al Torrellenc.

Així es dibuixava la primera semifinal de dissabte, Moja-Torrellenc.

Diumenge la jornada la va encetar el Can Cartró-Sant Cugat Sesgarrigues (3-1), pels de Subirats van marcar: Carles Morgades (15') de penal i Roger Queral (59' i 82') i pel Sant Cugat, Roger Sanz (87').

D'aquesta manera el Can Cartró accedia a les semifinals.

El darrer partit de la jornada va ser el més emocionant de tots, van empatar el Riudebitlles i Espirall (2-2) i finalment el Riudebitlles es va classificar per penals (4-3).

Va començar marcant pels vilafranquins Álex Romero (39'). A la segona part va capgirar el Riudebitlles amb els gols de Gerard Romeo (49') i Marc González (59'), semblava que aquesta eliminatòria es començava a decidir però el gol de Juanma González (79'), va donar pas als penals i el Riudebitlles va estar més encertat (4-3).

Així es dibuixava la primera semifinal de dissabte, Can Cartró-Riudebitlles.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon