Inserció laboral

Albet i Noya col·labora amb la cooperativa Actua per a la reinserció de joves a la vinya

Redacció Subirats 04-06-2019 09:54

Albet i Noya col·labora amb la cooperativa Actua per a la reinserció de joves a la vinya . Albet i Noya

Els joves tenen entre 16 i 18 anys han començat la seva formació amb la poda en verd

PUBLICITAT

Albet i Noya i la cooperativa de Vilafranca Actua han iniciat aquesta primavera una col·laboració per a la reinserció de joves amb risc d'exclusió social a la vinya. Tres aprenents entre 16 i 18 anys s’han incorporat a les tasques de poda en verd  amb un contracte de pràctiques de 80 hores i amb l’objectiu de formar aquest col·lectiu dins el món de la viticultura.

El projecte d’Actua busca oferir una sortida a aquests joves i la vinya (on la mancança de la d’obra qualificada és habitual) és una de les apostes que està treballant la cooperativa juntament amb alguns cellers de Penedès.  Albet i Noya, pioners en vinyes i vins ecològics, ha incorporat aquests tres joves amb la intenció de vincular-los al territori seguint així els seus valors de solidaritat i sostenibilitat.

La cooperativa Actua és un col·lectiu de professionals amb seu a Vilafranca que treballa per la reinserció social i laboral de les persones. Gestiona diferents centres residencials i pisos tutelats al territori així com programes d’assistència i acompanyament. 

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon