Cuina teatral

Es presenta la pizza del teatre amb motiu del desè aniversari del Teatre Àngel Guimerà del Vendrell

Redacció El Vendrell 12-06-2019 04:20

Es presenta la pizza del teatre amb motiu del desè aniversari del Teatre Àngel Guimerà del Vendrell. Ajuntament del Vendrell

Els ingredients de la pizza, que està envoltada per llavors, són: mozzarella de búfala, tomàquet confitat, bacallà i olivada

PUBLICITAT

El proper mes de setembre es commemorarà el desè aniversari del Teatre Àngel Guimerà (TÀG) i, com a celebració prèvia, avui, al migdia, a la Pizzeria Trastevere, s’ha presentat la pizza del teatre.

La idea de fer aquesta pizza ha estat conjunta, entre els responsables del teatre i els propietaris de la pizzeria. La seva presentació en forma de quadrat tancat vol sorprendre els comensals quan s’obre i es degusten els ingredients que hi ha al seu interior, de la mateixa manera que un espectador es deixa sorprendre pels diferents “ingredients” que formen part d’una obra de teatre. 

Els ingredients de la pizza, que està envoltada per llavors, són: mozzarella de búfala, tomàquet confitat, bacallà i olivada.

La pizza estarà a la carta durant l’estiu i mentre se celebri l’aniversari del TÀG, i la intenció és mantenir-la durant tot l’any si té una bona acceptació.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon