Fires de maig 2019

Lliurat el premi de 3.000 euros en automoció sortejat durant les Fires de Maig

Redacció Vilafranca del Penedès 13-06-2019 11:52

Lliurat el premi de 3.000 euros en automoció sortejat durant les Fires de Maig. Ajuntament de Vilafranca

Enguany el premi ha estat per a Aida Rivero Ventura, veïna de Vilafranca del Penedès, que durant les Fires de Maig va adquirir un Toyota Corolla

PUBLICITAT

Per tretzè any consecutiu, durant les Fires de Maig s’han sortejat 3.000 € entre totes les persones que han fet una reserva en ferm o han adquirit un automòbil, durant els tres dies de les Fires, en un dels concessionaris adherits a aquesta campanya promocional.

En el sorteig han participat 154 compradors procedents de diferents poblacions: el 31% dels compradors eren de Vilafranca, el 30% de la resta de l’Alt Penedès, un 8% del Garraf, un 9% del Baix Penedès,  un 12% de l’Anoia i el 10% restant procedien de municipis d’altres comarques com Corbera de Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat, Manresa, Ripollet, Vilassar de Mar, Roda de Barà i la Riera de Gaià.

Enguany el premi ha estat per a Aida Rivero Ventura, veïna de Vilafranca del Penedès, que durant les Fires de Maig va adquirir un Toyota Corolla. El cap de vendes del concessionari Supramotor, SL, Josep Lluís Pradas, li ha lliurat el vehicle davant la presència del tinent d’alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Projecció Exterior,  Joan Manel Montfort.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon