Esports d'estiu

Arrenca la temporada de tornejos d'estiu del Consell Esportiu del Baix Penedès

Redacció El Vendrell 26-06-2019 04:24

Tornejos d'estiu del Consell Esportiu del Baix Penedès. Eix

Una seixantena d'esportistes prenien part dels tornejos Volei Platja i de Pàdel el passat Dissabte 22 de Juny

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

El Consell Esportiu del Baix Penedès organitzava el passat Dissabte 22 de Juny la primera jornada de Tornejos d'Esport Popular d'aquest estiu 2019.

A la zona esportiva de Sant Salvador es portava a terme un torneig de Volei Platja Mixte i al Complex Esportiu Club Tennis Vendrell es disputava un torneig de Pàdel Masculí.

El torneig de Volei Platja comptava amb la participació de 9 equips i es plantejava un format de torneig curt, com a inici de la temporada d'estiu. La classificació final la formaven l'equip “Zombie Kids” en 3a posició, “Los de la foto” en 2a posició i els “Pishas” en 1a posició.

El torneig de Pàdel comptava amb la participació de 10 parelles portant a terme un torneig de tarda, com activitat paral·lela a l'obertura de la Piscina Descoberta Municipal del Complex Esportiu. La classificació final va ser la parella Salva Emilio – Martí Pelayo com a finalistes i  Salvador Vallvé – Josep Maria Marçal com a campions.

Aquestes dues activitats formen part dels programes d'esport popular del Consell Esportiu del Baix Penedès i pretenien ser el punt d'inici de la temporada d'estiu, en la qual es portaran a terme tornejos de Volei Platja, Beach Tennis, Pàdel, Futbol Sala, etc...

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon