Drogues

La Policia Local desarticula un grup de producció de marihuana a Sitges

Redacció Sitges 08-07-2019 04:51

La Policia Local desarticula un grup de producció de marihuana a Sitges. Ajuntament de Sitges

En el domicili es van trobar 940 plantes en tres habitacions condicionades amb tots els equips que intervenen en una cadena de producció extensiva

El cos policial va detenir tres persones com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

La Policia Local de Sitges ha desarticulat un grup que es dedicava a la producció extensiva de la marihuana en una casa d'una urbanització de Sitges. De l’actuació han resultat detingudes tres persones com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. El cas va passar a mans del grup d’investigació de Mossos d’Esquadra i la Jutgessa de Guàrdia va decretar l’ingrés a presó dels tres detinguts.

Els fets es van produir la nit del dissabte 29 de juny quan la Policia Local de Sitges rep una trucada del 112 informant que els Bombers es desplacen a una casa d’una urbanització de la vila per un avís de dues persones atrapades dins un ascensor. Els bombers van accedir a l’habitatge i, després de comprovar que l'immoble no tenia ascensor i per tant l'avís podria ser fals, van descobrir un cultiu interior de 937 plantes distribuïdes en tres habitacions dotades de làmpades, ventiladors, mànegues, regs automàtics, mesuradors d’humitat, dipòsits d’aigua, transformadors, sacs de terra i fertilitzants, entre d’altres. També es va descobrir més tard que l’escomesa a la xarxa elèctrica es troba punxada.

Un cop informada l’Autoritat Judicial i mentre s’aixecava acta dels fets, van aparèixer dos individus més, presumptes membres de l’organització, que no s’havien adonat de la presència policial, i que van ser també detinguts.


Altres actuacions sobre tinença i consum d'estupefaents

La Policia Local ha detingut també quatre ocupants d'un cotxe com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, després que els agents van veure com les persones que hi havia dins el vehicle van despendre d'un embolcall de plàstic que contenia presumiblement cocaïna. Durant els escorcolls, els agents van confiscar estris per fer el tall de la substància, una bàscula de precisió, diversos envasos amb fàrmacs sense recepta, i 1.810 euros.

Relacionat amb el consum d'estupefaents, una patrulla de Policia Local va ser requerida la matinada del 29 de juny davant un cas en que una noia semblava voler saltar des d’un balcó, per la qual cosa els agents van sol·licitar la presència de Bombers i SEM. Després d'aconseguir posar fora de perill a la noia, i comprovar el seu estat de desorientació, els agents van apuntar a una possible intoxicació per alguna substància estupefaent. Davant aquest fet, la Policia Local recorda la importància de tenir sota control les begudes durant la nit.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon