Mandat 2019-23

La Diputació de Tarragona tindrà dos vicepresidents ebrencs i dos penedesencs

ACN Tarragona 16-07-2019 11:00

Joaquim Nin i Eva Mata. EIX

Joaquim Nin, Lluís Soler, Adam Tomàs i Eva Mata seran els quatre vicepresidents

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

La Diputació de Tarragona ha celebrat aquest dimarts el primer ple del mandat, que ha servit per nomenar les vicepresidències i les presidències dels organismes autònoms. L’equip de govern de l’ens ha optat per repartir territorialment els càrrecs. Joaquim Nin, Lluís Soler, Adam Tomàs i Eva Mata seran els quatre vicepresidents. El primer i la quarta són del Penedès, mentre que el segon i tercer representaran les Terres de l’Ebre. El Camp de Tarragona estarà representat per Noemí Llauradó a la presidència. Pel que fa als organismes autònoms, Lluís Soler presidirà el Patronat de Turisme, mentre que Eduard Rovira dirigirà BASE-Gestió d’ingressos. El cartipàs i les delegacions de competències dels membres del govern es decidiran en un altre ple que se celebrarà d’aquí unes setmanes.

També s’han decidit els membres de la junta de govern. Seran la presidenta, els quatre vicepresidents, Pere Segura, Pere Granados, Pau Ricomà, Camí Mendoza i Enric Adell. 

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon