Alcoholèmia

La Guàrdia Civil enxampa a Vilanova un conductor ebri canviant la roda del cotxe després de xocar contra la vorera

Redacció Vilanova i la Geltrú 18-07-2019 10:29

Imatge general de la rotonda de la ronda Europa. Google Maps

La policia local va fer la prova de l'alcoholèmia al conductor, que triplicava els límits permesos per la llei

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

La Guàrdia Civil va enxampar dissabte abans de la mitjanit un conductor que estava canviar la roda del cotxe i que presentava evidents símptomes d'alcoholèmica. A les 23.20  hores, la Policia Local va rebre l'avís que la Guàrdia Civil està intervenint amb un conductor que està sota els efectes de l’alcohol i demana col·laboració.

Els agents municipals es van desplaçar al lloc dels fets i comproven que el conductor circulava amb el seu vehicle en sentit muntanya per la rotonda de la ronda Europa, a l'alçada de la rambla dels Països Catalans, quan ha topat amb al vorera ocasionant danys en una de les rodes.

Els agents de la Guàrdia Civil han vist que intentava canviar la roda al lloc i presentava símptomes evidents d’anar sota la influència de l’alcohol. Quan es va realitzar la prova d’alcoholèmia, el resultat va demostrar que triplicava els límits permesos. El conductor és traslladat a dependències policials per instruir diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat dels trànsit.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon